Wat vergoedt uw zorgverzekeraar?

Erkend Zorgverlener

SecretHair staat bij zorgverleners bekend als leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haaraanvullingen en daarom zijn wij bij veel zorgverzekeraars ook erkend zorgverlener. Voor uw haarwerk of haaraanvullingen kunt u daarom in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen.

Haarwerk vergoedingen door zorgverzekeraars

U kunt een tegemoetkoming of vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar, bij aankoop van een haarwerk of als er sprake is van psychisch lijden onder een gedeeltelijk of gehele kaalhoofdigheid.

Met de komst van de basisverzekering is de vergoeding voor haarwerken en haarvervangingsystemen in positieve zin bijgesteld. Voor 2022 is basisvergoeding van alle zorgverzekeraars vastgesteld op €457,50 per jaar. Deze vergoeding is, bij een basisverzekering, voor alle zorgverzekeraars gelijk. Bij aanvullende verzekeringen (waaronder haarwerken vallen) gelden, variërend per zorgverzekeraar, hogere vergoedingen. Veel zorgverzekeraars bieden u de mogelijkheid een aanvullende verzekering af te sluiten, deze bedragen verschillen per verzekeraar en zijn afhankelijk van de door u gekozen verzekering.

Indien u een aanvullende verzekering voor haarwerk heeft kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar om uw exacte vergoeding te weten te komen. U kunt ook het pdf-formulier hieronder downloaden waarin per verzekeraar de vergoedingen zijn aangegeven.

Desgewenst nemen wij de hele administratieve afhandeling uit handen zoals het aanvragen en regelen van de vergoeding. Mocht u specifieke vragen hebben kunt u ons altijd bellen op Tel.: 015-2138899

Zorgvergoedingscheck

Gebruik onderstaande tool om de vergoeding van uw zorgverzekeraar te checken.


 

Wat en wanneer vergoedt uw zorgverzekeraar?

Hieronder treft u een overzicht van de zorgverzekeraars waarmee wij o.a. een contract hebben.

Download hier de pdf voor een overzicht 2021 van de aanvullende vergoedingen voor haarwerken per verzekeraar.

zorgverzekeraars-voor-uw-haarwerk