Reacties van onze klanten

Naam: Linda Drevijn

Na lang wikken en wegen besloten voor een haarwerk te gaan. Aangezien ik alleen maar goede verhalen had gehoord over secret hair Delft ben ik daarheen gegaan voor advies.
Een kleine zaak waar ik gelijk een goed gevoel kreeg. Dit werk is de passie van deze mensen en dat merk je aan alles.

Positieve ervaringen: Hygiene en netheid, kwaliteit, professionaliteit, stiptheid


Naam: Frank

Al jaren vaste klant..
Ik draag al bijna 20 jaar een haarwerk waarvan de laatste 4 jaar via Secrethair. Je zou zeggen; een haarwerk is een haarwerk, maar niets is minder waar. Ik was namelijk al langer niet meer tevreden over de methode en de kwaliteit die mijn oude kapper leverde. Dit werd bevestigd toen ik voor een eerste kennismaking bij Secrethair langs kwam. Mijn ogen zijn echt geopend toen ik de mogelijkheden en kwaliteit van Secrethair te zien kreeg. Angela wilde me zelfs niet meer met mijn oude haarwerk naar huis laten gaan en heeft me een reserve unit opgedaan.Wat een wereld van verschil was dat. Ik was hierdoor meteen verkocht en ongelofelijk blij, want het bewijs had ik al mijn hoofd. En dan hebben we het nog wel over een unit die niet eens specifiek voor mij gemaakt was.

Vanaf dat moment ben ik een zeer tevreden klant van Secrethair. Niet alleen om de kwaliteit van mijn nieuwe haar, maar zeker ook door de persoonlijke en professionele aanpak van Angela, Jan en Walter. Tenslotte is niet onbelangrijk dat ook mijn vrouw meer dan tevreden is over mijn nieuwe coupe van Secrethair.

Met vriendelijke groet,

Frank


Naam: Marliesa W.

Weer helemaal zelfverzekerd dankzij mijn haarwerk
Ik was 29 jaar toen de ziekte “Alopecia Areata” werd geconstateerd. Binnen 3 maanden was de helft van mijn haar verdwenen. Ik moest eraan geloven om een pruik te gaan dragen. Maar een goede pruik aanschaffen is niet zo vanzelfsprekend, want begrip is niet bij iedereen te vinden. Bijvoorbeeld niet de goede maat (dus ging pijn doen), slechte kwaliteit van de haren en ouderwetse pruiken. Ik werd er allemaal erg onzeker en verdrietig van. Tot ik na 11 jaar zoeken de site van Secrethair tegen kwam. Ik kon er heel snel terecht. Geweldige mensen die mij begrepen en naar mij luisterden. Ik draag nu een Full Cap (zo zij dat noemen) op maat gemaakt van echt haar die modern is en van een goede kwaliteit.

Dankzij het Lease Forever Concept heb ik er nu meerdere haarwerken en kom iedere 2 maanden bij Secrethair voor het onderhoud van mijn haar en weer even wat bij te kletsen etc. Ik kan nu alles met mijn haar doen en weer zelfverzekerd de straat op gaan!


Naam: Ad van D.

Al 23 jaar een tevreden klant
Ik ben inmiddels al meer dan 19 jaar klant bij Secrethair en zou dat natuurlijk niet zo lang gebleven als ik daar niet uitermate tevreden zou zijn. Het probleem ‘kaalheid’ is per toeval op mij pad gekomen door een collega van mij die het een groot probleem vond om kaal te worden en dit met mij besprak om dat ik ook kaal aan het worden was. We hebben samen informatie op gevraagd, ik ben klant geworden hij niet. Ik kan me niet meer voorstellen om met een kaal hoofd rond te lopen en ik ben er ook geen dag meer mee bezig sinds ik weer haar heb, het haar is een deel van mij leven geworden en hoort gewoon bij mij en het maakt mij ook gewoon een stuk jonger vinden mensen!

Mensen die mij al heel lang kennen vragen het wel eens hoe het is omdat dit te hebben, de mensen die mij niet kennen maar van horen zeggen iets mee gekregen hebben kijken en durven het niet te vragen aan mij omdat ze het niet kunnen zien, maar ik ben er heel open over ik heb er geen probleem mee als ze het zouden vragen.


Naam: Norbert C.

Haarwerk met een natuurlijke ‘look’
In 1989 kwam ik bij een conculegae van Secrethair. Dit was mijn eerste haarwerk ik had dus destijds totaal geen idee van wat er allemaal echt te koop was op de markt je hoorde veel er over. Uiteindelijk dus de knoop doorgehakt. En inderdaad het haarwerk zat prachtig maar al heel snel ging de kwaliteit zienderogen achteruit, kale plekken, verkleuring ed. en deze reparaties dat moest ik dan zelf nog eens een keer gaan betalen boven op de aanschafprijs en het gewone onderhoud en eigen haar laten knippen ed. Uiteindelijk ben ik daar weggegaan en ben ik heel toevallig en dat was geloof ik in 1993 bij Secrethair terecht gekomen hoe dat weet ik niet meer maar wat nog heel goed voor de geest staat was dat er een hele ongedwongen sfeer was en dat ik mijn wensen kenbaar kon maken wat ik mooi vond en wat dan ook nog de mogelijkheden waren. Toen ben ik tot de aanschaf overgegaan bij SH mede omdat het haarwerk een stuk lichter was ik gewoon lekker onder de douche kon staan of gaan zwemmen en noem maar op wat ze zeiden klopte dus allemaal. En dankzij het lease concept dat zij hanteren behoorden ook bijkomende kosten, zoals boven omschreven, zo goed als tot het verleden.

Nu na vele jaren ben ik nog steeds klant bij SH. Het bevalt mij nog steeds uitstekend. Ik wordt steeds door Angela, Walther of Jan meer als voortreffelijk geholpen en vooral persoonlijk geholpen. En de haarwerken van toen die vallen in het niet met wat SH nu kan leveren echt haar met een natuurlijke “look”.

Groetjes Norbert.


Naam: Aad
Mijn mooie haardos terug

Hallo, ik ben Aad en heb sinds 1989 weer mijn mooie haardos terug. Ik ben eerst nog bij een ander bedrijf terecht gekomen maar vanaf 1995 bij SecretHair waar ik zeer tevreden ben! Ik draag zelf het Frontline systeem. Bovenop heb ik geen haar mee, aan de zijkanten wel, dus het systeem wordt vastgemaakt d.m.v. klemmetjes (die ik zelf heel makkelijk op en af kan doen). Het is niet van echt te onderscheiden. Ik zwem, douche, sport en slaap ermee. Ik ben werkelijk heel tevreden en denk maar zo: waarom zou je kaal blijven als het ook anders kan! het enige advies dat ik kan geven is: Stap over de drempel wanneer je een probleem hebt met je kaalheid en bezorg jezelf weer zelfvertrouwen en een goed nachtrust! Kaal zijn hoeft echt niet meer!

De mensen bij SecretHair staan altijd klaar voor je en zoeken samen met jou naar de beste oplossing! het is een fantastische ervaring om elke ochtend je haar weer te kunnen stylen met gel, wax of wat je gewend was met je gewone haar te doen.

Groetjes, Aad


Naam: Janneke
Al 22 jaar een tevreden klant

Toen ik begin jaren 90, op mijn 40 ste last kreeg van androgene haaruitval (mannelijke kaalheid) , heb ik mijn toevlucht gezocht bij Secrethair. Als vrouw is het echt een ramp als er aan de bovenzijde geen haar meer groeit, je geen kant meer op kunt met je haar.Ik kom hier nu bijna 20 jaar,en ben in de eerste plaats heel tevreden over het resultaat. Ik krijg veel positieve reacties, het is zelfs zo natuurlijk dat de plaatselijke kapper zich afvroeg waarom ik geen klant was. Het goede resultaat hangt nauw samen met de vakkundigheid van het team, bestaand uit Jan, Angela en Walter. Ze zijn allen zeer betrokken bij hun klanten en zeer deskundig in het geven van advies. Daarnaast zijn ze ook sociaal en gezellig. Kortom ik kom hier graag en vind het dan ook geen probleem om eens in de 5 weken vanuit de Achterhoek naar Delft af te reizen. Mijn unit wordt bevestigd dmv. het micro point systeem. Dat wil zeggen kleine plukjes eigen haar worden vastgeknoopt aan de unit.

De unit zit ongeveer 5 weken goed vast, je kunt ermee douchen zwemmen sporten, dus gewoon leven. Na vijf weken wordt de unit vervangen, ik heb er dus meerdere. Dit is voor mijn situatie het perfecte systeem. Je haar ziet er altijd verzorgd uit. Ik kan iedereen met haarproblemen Secrethair van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Janneke


Naam: Aad van P.
Zeer tevreden over mijn ContactSkin haarwerk

Na vele jaren naar alle tevredenheid Frontline gedragen te hebben maak ik inmiddels al weer zo’n 3 jaar gebruik van het Contact Skin Hair System – (Hair4U) – van Secrethair, welke qua kleur en grijspercentage speciaal voor mij gemaakt worden. Iedere 4 tot 5 weken krijg ik steeds opnieuw een geheel nieuwe Skin afgeleverd. In de tussentijd hoef ik er verder zelf helemaal niets aan te doen. Het voelt ook onder de douche bv. echt aan als je eigen haar. Fantastisch, moet ik zeggen. Het valt absoluut niet op, zit natuurlijk en ik kan me onder alle omstandigheden onbevangen gedragen. Daarnaast word je als klant ook nog eens op een gemoedelijke en toch respectvolle wijze behandeld.
Kortom, ik ben blij dat ik bij SecretHair klant ben en . . . . . ik zie er jaren jonger uit en zo voel ik mij dan ook.

Met vriendelijke groet,
Aad


Naam: Luusje
Zooo blij…

Het leven is een stuk mooier, met mijn haarwerk: van doorschijnd naar een volle bos hoe geweldig is dat. En het team is toppie ! Ik zeg lieve mensen met een haar probleem twijfel niet langer, ga op gesprek, je bent bij Secrethair op je plek !!!!!!
Ik heb zelf zulke positieve reakties gekregen ,

Dikke knuffels voor het team van Secrethair
Luusje