Maak kennis met het team

Jan Verhagen – Eigenaar

Het probleem kaalheid intrigeerde mij vanaf het begin. Inmiddels ben ik ruimt 35 jaar werkzaam in de haarwerk branche en het was ongeveer 20 jaar geleden dat ik mijn ervaringen en ideeën aangreep om op zoek te gaan naar het beste alternatief voor kaalheidsproblemen.

Ik vond een totaalconcept waarmee ik kaalheid voorgoed en onzichtbaar zou kunnen oplossen. Het feit dat ik zelf ook behoorlijk kaal werd maakte dat ik koos voor het Frontline Haarsysteem, een haarwerksysteem dat ik zelf inmiddels ook al weer meer dan 7 jaar naar volle tevredenheid draag.

Jan Verhagen, eigenaar van SecretHair Haarwerken

Jan Verhagen, Eigenaar


Angela Verhagen – Haarwerkspecialist

Ik ben al 31 jaar werkzaam in het kappersvak en sinds 15 jaar in de haarwerkbranche bij SecretHair. De overstap van kapster naar haarwerkspecialist was voor mij een logische stap.

Mensen met haarproblemen hebben de juiste ondersteuning nodig. De binding die je hebt met klanten ervaar is iets wat ik als zeer prettig ervaar. Daarbij kun je als haarspecialist echt iets toevoegen om de klant zijn zelfvertrouwen te laten terugkrijgen. Als je ziet hoe mensen opbloeien na het aanbrengen van een mooi haarwerk weet je precies waar je het voor doet, en dat is dan ook mijn grootste motivatie om me 100% voor onze klanten in te spannen!

Angela Verhagen, haarwerk specialiste

Angela Verhagen, Haarwerkspecialist


Melanie van Dijk – Haarwerkspecialist

Het werken als haarwerkspecialist ligt als het ware in het verlengde van mijn werk in het kappersvak. Het is fijn dat mijn precisie echt als een positieve eigenschap wordt ervaren bij SecretHair.

Ik vind het heel bijzonder dat ik cliënten weer ‘nieuw haar’ kan geven en daarmee een stukje geluk en zelfvertrouwen. Cliëntgericht werken en iets betekenen voor de cliënten die bij SecretHair komen schenkt mij veel voldoening.

Melanie van Dijk, Haarwerkspecialist


Patricia Verhagen – Haarwerkspecialist

Ik ben sinds 1994 werkzaam in de haarwerkbranche en begonnen als haarwerkspecialist bij SecretHair. Sinds kort ben ik werkzaam als Haarzorg Brabant, een onderdeel van SecretHair.

Tijdens mijn werkzame periode bij SecretHair ben ik erachter gekomen dat het voor veel mensen die door ziekte of chemotherapie hun haar verliezen erg lastig is om de stap naar een haarwerkspecialist te maken. Hierdoor is mijn initiatief voor het oprichten van Haarzorg Brabant ontstaan. In uw eigen omgeving, het ziekenhuis of zorginstelling kunt u een mooi haarwerk, pruik of haaraanvulling kiezen!

Mijn specialisme, ik ga naar de mensen toe !

Kijk voor meer informatie ook op www.haarzorgbrabant.nl

patricia jansen-verhagen, haarzorg brabant

Patricia Verhagen, Haarwerkspecialist


Riet Verhagen – Service specialiste

SecretHair beschikt over een eigen reparatie afdeling. Hiermee bespaart u  de tijdrovende route richting de fabrikant voor kleine reparaties  of aanpassingen. Ik doe bij Secret Hair alle kleine reparaties, kleur aanpassingen, haar bijknopen, kleine scheurtjes in de base herstellen, frontjes aan zetten etc. etc.  Voor Secrethair dus geen enkel probleem.

Kwaliteit en snelheid vanuit atelier:
Voor grote reparaties kan ons atelier terugvallen op professionele knoopsters, gespecialiseerd in één á tweeharig knopen.

foto_riet_klein

Riet Verhagen, Service Specialiste