Wat kost een haarwerk?

Het hete hangijzer bij een besluit tot aanschaf van een haarwerk is natuurlijk de kostenfactor. Wanneer u de totale haarwerk kosten wil kunnen (blijven) overzien – aanschaf, onderhoud en reparaties etc. – is er het unieke LEASE FOREVER HAARPLAN; de cliënt betaalt na de aflevering een vast maandelijks bedrag.


Inbegrepen in het Lease Forever Haarplan zijn:

Onderhoudskosten van zowel het eigen haar als van uw haarwerk (iedere 4 tot 6 weken) en alle reparaties die buiten uw schuld om zijn ontstaan en zonder bijbetaling tijdige vervanging. De conditie van uw haarwerk blijft daardoor – evenals uzelf – altijd perfect en uitstekend verzorgd.

Het kopen van de haarwerken blijft natuurlijk ten allen tijde mogelijk.
Voor meer informatie over uw aanschaf of het leaseplan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

wat-kost-een-haarwerk

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar?

In veel gevallen kan een haarwerk op medisch advies worden aangeraden, in zo’n geval kunt u zich wenden tot uw zorgverzekeraar om na te vragen wat de mogelijkheden zijn. Kijk hier voor meer informatie over enkele aangesloten zorgverzekeraars en aanvullende vergoedingen.