Soorten haarwerken

De oplossing voor uw tijdelijke of blijvende kaalheid is in de meeste gevallen een haarwerk. SecretHair heeft verschillende soorten haarwerken van echt haar die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk nu welk haarwerk bij u past en ga weer zelfverzekerd door het leven!

Op deze pagina vindt u een overzicht van de haarwerken waarmee SecretHair werkt. Weet u niet goed welk haarwerk het meest geschikt is voor u? Wij bellen u graag terug om de mogelijkheden te bespreken.

Frontline haarsysteem

Een Frontline professioneel haarwerk bestaat voor 100% uit echt haar. De haarwerken van Frontline worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

ContactSkin haarwerk

Een ContactSkin haarwerk van HAIR4U en NextGen voelt aan als uw eigen haar. Dit haarwerk is zo dun als transparante folie en vormt als het ware een geheel met uw hoofdhuid.

MediHair & MicroFusion haarsysteem

Het MediHair haarsysteem wordt gemaakt van 100% echt haar en bestaat volledig uit een netwerk zonder zichtbare randen. Het MicroFusion haarwerk kan een mix van echt haar en synthetisch haar zijn. Deze systemen zijn iets steviger dan de Frontline haarsystemen waardoor ze vaak langer meegaan.

IKON haarwerk

Het nieuwe Ikon haarwerk is een nieuw type haarwerk dat wordt geknoopt op enkelvoudig Lace materiaal. Dit is een flinterdunne base die je bijna niet voelt en al helemaal niet ziet zitten!

Andere haarwerken

Volumemaker haarwerken zijn vooral populair onder vrouwen met dun haar. Met dit haarwerk kunt u namelijk gemakkelijk meer volume creëren.

Tot slot biedt SecretHair Semi Maat haarwerken aan. Dit zijn volledig handgeknoopte haarwerken van echt haar. Deze haarwerken zijn vooral geschikt voor vrouwen.

Kosten haarwerk

Natuurlijk spelen de kosten ook mee wanneer u erover denkt om een haarwerk aan te schaffen. Wanneer u een haarwerk op medisch advies wordt aangeraden is het vaak mogelijk om een deel ervan vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar.

ANKO

SecretHair is aangesloten bij de ANKO, de Koninklijke Nederlandse Kappersorganisatie. Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van haarwerk bedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde hoge mate van dienstverlening.