Haarwerk

Heeft u last van dunner wordend haar, kale plekken op het hoofd of eventueel een genetische aanleg zoals alopecia androgenetica dan biedt een haarwerk voor u de oplossing.

De eerste stap naar een haarwerk specialist is niet gemakkelijk. Onze medewerkers en de eigenaar van het bedrijf het probleem aan den lijve hebben ondervonden. Een geruststellende gedachte. Zij weten als geen ander hoe het is om een haarprobleem te hebben. Het dragen van een haarwerk is ook voor hen een verrijking van hun leven geworden.

Haarwerken van SecretHair voelen aan als uw eigen haar. Ze hebben geen zichtbare rand waardoor u uw haar gewoon naar achteren kunt dragen. Ze worden op maat gemaakt, zowel het model als de kleur.

Haarwerk aanmeten bij mannen en vrouwen met beginnende of gevordere kaalheid

Over kaalheid en haaruitval

Voor

Kale vrouw met maathaarwerk

Na

Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken krijgen met tijdelijke of blijvende kaalheid. Er zijn diverse redenen waardoor kaalheid kan optreden waaronder erfelijkheid of een medische oorzaak hebben.

Kaal worden is geheel niet prettig. Heeft u te maken met erfelijke kaalheid en zoekt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten hoe belangrijk het is om met een volle bos haar door het leven te kunnen gaan. U zult zelfverzekerder en prettiger door het leven gaan.

Haarwerk van natuurlijk haar

Onze haarwerk worden gemaakt van natuurlijk haar en zien er uit als ware het uw eigen haar. het haarwerk wordt met een ultradunne transparante laag op de hoofdhuid aangebracht. het eindresultaat is een haarstuk dat op geen enkele manier voelbaar of zichtbaar is.

Semi maathaarwerk

Heeft u tijdelijk last van haarproblemen dan kunt u ook kiezen voor een semi-maathaarwerk. Deze haarwerken zijn volledig handgeknoopt op fijne mono en rekbare stoffen bieden u het hoogste draagcomfort. De nodige houvast wordt door PU of siliconenstrips gewaarborgd. Dit is het beste dat de haarwerkindustrie u op dit gebied te bieden heeft.

Kies voor SecretHair!

  Meer dan 35 jaar ervaring in haarwerken

  Persoonlijke aandacht

  Haarwerk van hoge kwaliteit

  Prettige omgeving

  Service op maat

  Vrijblijvend introductiegesprek

  Eigen serviceatelier

  Aangesloten bij erkende zorgverzekeraars

Aangesloten bij brancheorganisaties

Als erkend zorgverlener zijn wij aangesloten bij de branche verenigingen voor de kappers- en haarwerk industrie.

Aangesloten bij ANKO en HSBN brancheorganisaties
Aangesloten bij ECKG experisecentrum voor klacht- en gezondheidsrecht