Haarwerk voor vrouwen

Een feit is dat ongeveer de helft van de vrouwen ooit te maken krijgt met haaruitval. Dit wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Eén van de belangrijkste factoren is een verandering in de hormonale huishouding. Een veel voorkomende oorzaak van haarverlies is erfelijkheid. Dit heet alopecia androgenica.

Bij deze vorm van erfelijke haaruitval wordt de groeifase van de haren verkort van drie tot vijf jaar naar enkele maanden. Na elke groeifase wordt de nieuwe haar die ontstaat een beetje dunner, net zo lang tot het haarzakje afsterft en er geen nieuwe haar meer groeit.

Problemen met haaruitval? SecretHair heeft de oplossing.

SecretHair heeft de oplossing voor uw haarprobleem. Onze haarwerken zijn gemaakt van natuurlijk haar en niet te onderscheiden van echt haar. Wij zijn gespecialiseerd in haarwerk voor vrouwen.

haarwerk voor vrouwen

Voor

haarwerk vrouwen

Na

haarwerk voor vrouwen

Gelukkig zijn er diverse oplossingen wanneer u te maken krijgt met tijdelijke of blijvend haaruitval. Heeft u dunner wordend haar dan is er volumemaker, een haarwerk dat erg populair is bij vrouwen met dunner wordend of dun haar. Dit haarwerk wordt met een micropoint techniek aan uw eigen haar en geeft het meer volume, zoals de naam al suggereert.

Geen belemmeringen in het dagelijks leven

Sporten, slapen, sauna of zwemmen is geen enkel probleem met volumemaker. U komt, net als de reguliere kappersafspraken, om de 5/6 weken naar ons bedrijf voor onderhoud van het volumemaker haarwerk. Afhankelijk van de kleur, dikte en lengte van uw eigen haar kan volumemaker of diverse manieren worden aangemeten en gedragen.

Haarwerk voor vrouwen, gemaakt van natuurlijk haar

Onze specialiteit zijn is maat haarwerk voor vrouwen. Deze kunnen worden zeer dunne basis aan de hoofdhuid bevestigd en kunnen geplaatst worden bij zowel gedeeltelijke als volledige kaalheid bij vrouwen. Hierbij wordt het haarstuk met een zeer dunne basis op de hoofdhuid aangebracht waardoor u het haar ook gewoon in een staart kunt dragen. U ziet geen randen en het lijkt net of het haar gewoon uit de hoofdhuid groeit. Ideaal!

Wij kennen het probleem van haaruitval en kaalheid als geen andere, temeer omdat de eigenaar en personeelsleden dit probleem aan den lijve hebben ondervonden. Wij kunnen u dus ‘uit eigen ervaring’ het beste advies geven.

Kies voor SecretHair!

  Meer dan 35 jaar ervaring in haarwerken

  Persoonlijke aandacht

  Haarwerk van hoge kwaliteit

  Prettige omgeving

  Service op maat

  Vrijblijvend introductiegesprek

  Eigen serviceatelier

  Aangesloten bij erkende zorgverzekeraars

Aangesloten bij brancheorganisaties

Als erkend zorgverlener zijn wij aangesloten bij de branche verenigingen voor de kappers- en haarwerk industrie.

Aangesloten bij ANKO en HSBN brancheorganisaties
Aangesloten bij ECKG experisecentrum voor klacht- en gezondheidsrecht