Haarwerk specialisten mogen zorg blijven leveren

Geachte cliënt,

In verband met de regels van de overheid, welke van toepassing zijn tot minimaal 2 maart 2021, mogen wij ALLEEN noodzakelijke zorg verlenen op basis van een medische indicatie of verwijzing van uw arts (Klik hier om het document voor uw arts te downloaden) die voldoet aan de regels van de Zorgverzekeringswet.
Dit heeft het gevolg dat wij tot na de lockdown waarschijnlijk niet iedereen kunnen helpen. In dat geval wordt u hierover nog door ons benaderd.

Heeft u producten of dergelijke nodig, verzoeken wij u deze zo veel mogelijk telefonisch te bestellen zodat wij deze per post naar u kunnen verzenden.

De overige regels blijven van toepassing:

  • Bij klachten zoals een verstopte neus, een loopneus, hoesten, keelpijn en of koorts verzoeken wij u NIET te komen en telefonisch contact met ons op te nemen.
  • Wij verzoeken u nadrukkelijk alleen te komen, wij kunnen alleen cliënten binnen laten.
  • Kom op tijd voor de gemaakte afspraak, maar niet eerder dan circa 5 minuten dan de afgesproken tijd.
  • U dient aan te bellen en wij zullen u, zo snel als mogelijk, binnen laten. Is het op dat moment te druk in de zaak moet u even aan de deur wachten.
  • Als u binnenkomt dient u de handen te desinfecteren en vervolgens een mondkapje te dragen gedurende de hele behandeling.

Wij werken met bescherming voor zowel de klant als de kapsters.

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen in deze.

Heeft u nog een afspraak staan, dan nemen wij altijd contact met u op. Wij vergeten u niet.

Hou het gezond:

Team SecretHair
Jan, Riet, Patricia en Angela Verhagen