Haaruitval

Heeft u last van haaruitval of andere haarproblemen? De meeste mensen geeft het een onprettig gevoel om met weinig, of zonder haar door het leven te moeten. We hebben jammer genoeg niet allemaal vanzelf een volle bos haar. Wat de oorzaak van uw haaruitval ook is, de specialisten van SecretHair kunnen u helpen met een passend haarwerk.

Haarwerken voor mannen en vrouwen

Jan Verhagen van SecretHair heeft meer dan 40 jaar ervaring in het aanmeten van haarwerken en adviseert vrijblijvend welk systeem het beste bij u past. We hebben haarwerken voor mannen en haarwerken voor vrouwen.

De haaraanvullingen van SecretHair belemmeren u niet in het dagelijkse leven en zijn. Alles wat u met uw eigen haar deed is vrijwel altijd ook met onze haaraanvullingen mogelijk. Douchen, zwemmen, sporten, noem maar op. Met onze haarwerken hoort uw probleem van haaruitval tot het verleden. Belt u gerust voor een afspraak of laat u vrijblijvend terugbellen via de terugbelservice op onze website.


Soorten haarverlies

Gezonde mensen verliezen ongeveer 50 tot 100 hoofdharen per dag. Als een haar loslaat uit het haarzakje wordt deze meestal vervangen door een nieuwe haar. Alleen als haren overmatig uitvallen en niet worden vervangen door nieuwe haren wordt je kaal en heeft u last van blijvende haaruitval.

Problemen met haaruitval en kaalheid zijn niet exclusief het domein van het mannelijke deel van de bevolking. Ook vrouwen kampen met haaruitval en kaalheidsverschijnselen. Erfelijke kaalheid bij vrouwen komt dan ook steeds vaker voor. Ook leeftijd kan een rol spelen bij het haarverlies.

Het verschil met mannen is over het algemeen het patroon van uitvallen; bij de vrouw manifesteert de erfelijke kaalheid zich meestal in een sterk uitdunnen van het gehele bovenhoofd. Er zijn verschillende varianten en oorzaken van haaruitval.

Na tientallen jaren van onderzoek is er maar één conclusie te trekken, niets helpt definitief tegen haaruitval. Als haaruitval eenmaal heeft ingezet gaat deze meestal onverminderd door. U kunt het proces van haaruitval hoogstens iets vertraging. SecretHair is gespecialiseerd in het maken van deelprotheses, volledige protheses volgens de Fusion methode en het Contact Skin concept wanneer u last heeft van haaruitval.

Man_haaruitval