Frontline Haarwerk

Het Frontline professionele haarwerk is reeds jarenlang de specialisatie van SecretHair en heeft zijn oorsprong in de film- en toneelwereld. Dit haarwerk bestaat voor 100% uit echt haar en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.


Oneindige mogelijkheden met het Frontline Haarwerk

Frontline Haarsysteem; Ieder haarwerk dat wij leveren is op maat gemaakt en wordt speciaal voor u vervaardigd. Deze is bijna altijd van echt haar maar kan tevens van synthetisch haar of eventueel een mix hiervan geleverd worden. Op deze manier zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en altijd volledig aan uw wensen en behoeften aan te passen.

frontline-haarwerk
Frontline Haarsysteem; Ook mogelijk bij dames in een ‘Full Cap’ met lang haar en is altijd gemakkelijk zelf in model te brengen!

haarwerk-marlisa

Frontline Haarsysteem; als je op zoek bent naar verfijning en detail!

Het haarwerk is bij Janneke vast gezet met een ‘Micro Point’ bevestiging (Komt om de 4 à 5 weken voor onderhoud).

frontline-haarwerk-janneke_4_nieuw


Uniek aan dit haarwerk systeem is dat de uiterst dunne Front Line (French Lace) maakt dat uw haar zelfs naar achteren gedragen kan worden zonder dat men ziet dat u een haarwerk draagt, het lijkt alsof uw haar rechtstreeks uit de hoofdhuid groeit, dankzij dit haarwerk.

Dit haarwerk voelt aan als uw eigen haar en kan zowel voor mannen als vrouwen – bijvoorbeeld in een Full-Cap – gemaakt worden. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar verfijning en detail. Het Frontline Hairsysteem haarwerk kan op verschillende manieren bevestigd worden. De frequentie van onderhoud van dit haarwerk is afhankelijk van de bevestiging waar u voor kiest.

Belangrijke kenmerken

Op zoek naar verfijning
Zelfs uw haar strak achterover dragen is mogelijk!
Meerdere bevestigings mogelijkheden
Kan ook als Full-Cap (volledige maatprothese) gemaakt worden

Productpresentatie Frontline Haarwerk