ContactSkin Haarwerk

HAIR4U en NextGen Haarwerken, een nieuwe generatie ContactSkin haarwerken

Kijk naar de natuurgetrouwe foto’s van de ContactSkin. Achtereenvolgens een model met alleen rondom nog wat haar, het aanbrengen van de ‘Ultradunne Transparante Derma’ bevestiging over de gehele hoofdhuid en daarna het eindresultaat; op geen enkele manier zichtbaar of voelbaar.

Het bewijs dat ContactSkin absoluut onzichtbaar is!

De behandeling

Na de hoofdhuid gereinigd te hebben wordt deze over de gehele hoofdhuid voorzien van een transparant Derma lijmbevestiging.

contactskin-1

Na het op maat snijden van ContactSkin is op geen enkele manier de flinterdunne base nog zichtbaar of voelbaar.

cobtactskin-2

Het in model knippen van de unit is het bewijs dat met ContactSkin absoluut een natuurlijk vallend kapsel te maken is.

contactskin-3

Wil je met je haar weer gewoon douchen, het water weer eens lekker op je hoofdhuid voelen tikkelen en liefdevol door je haar (laten) strijken met haar dat absoluut niet voelbaar is?

NextGen en Hair4U haarwerken zijn een natuurgetrouwe ContactSkin en voelt aan zoals je eigen haar aanvoelt met een flinterdunne Skin als 2e huid. Het grote voordeel is dat u er zelf geen onderhoud aan heeft doordat het volledig wordt bevestigd.

Je gaat iedere 4/5 weken naar de kapper, krijgt iedere 4/5 weken nieuw haar en, als je dat wenst telkens weer een ander kapsel.

Nooit eerder kwam haarwerk zo dicht bij eigen haar. Na enige tijd geleden aanwezig te zijn geweest bij de presentatie van de NextGen in Miami (zie onderstaande video) is deze succesvol door ons getest en absoluut 100% akkoord bevonden.


Belangrijke kenmerken

Een nieuwe generatie haarwerken Voelt aan als je eigen haar! Iedere 4/5 weken nieuw haar Indien gewenst steeds opnieuw een ander kapselProductpresentatie ContactSkin Haarwerk


Meer informatie over onze ContactSkin haarwerken

(vaak ook NextGen, Secrethair of Hair4U genoemd)

‘ContactSkin’ staat voor ‘contact met de huid’. Dit haarwerk is zo dun als transparante folie en vormt als het ware een geheel het uw hoofdhuid. De haren zijn in de ContactSkin met een V-lus aangebracht.

Deze kunstmatige huid wordt stevig bevestigd aan het eigen hoofdhuid gedeelte en wordt vervolgens in model geknipt. De hechting van dit haarwerk is zo stevig dat u moeiteloos al uw activiteiten en hobby’s kunt blijven voortzetten.

Met ContactSkin vindt er iedere 4 tot 5 weken een volledige vernieuwing plaats, dit in tegenstelling tot andere methodes. Uw natuurlijke haar groeit gemiddeld 1 centimeter per maand. De methode van het ContactSkin nethode van SecretHair speelt hier op in. U kunt bij ieder nieuw bezoek kiezen hoe u uw haar geknipt wilt hebben, bijvoorbeeld door te kiezen het haar iets langer te laten. Hierdoor lijkt het alsof het haar gegroeid is en komt uw ContactSkin nog natuurlijker over.

ContactSkin is onopvallend
De overloop van het haar van Contaktskin en uw natuurlijke haar is onopvallend, evenals de kunstmatige huid, deze vormt zich zoals een lens zich vormt op de oogbal. U voelt en ziet het niet!

Geen beperkingen door ContactSkin
Met een ContactSkin haarwerk kunt u in principe alle leuke activiteiten in uw leven blijven doen. U kunt er mee slapen, sporten, douchen, zwemmen en zelf saunabezoek is met de ContactSkin mogelijk.

Iedere dag een ander model met dit haarwerk
De ContactSkin kan eindeloos in model worden gebracht. Alle voorkomende stylingproducten kunt u gebruiken. De kunstmatige huid van deze haarwerken is vrijwel onzichtbaar, u kunt het haar dus ook gewoon naar achteren kammen of dragen.

Meest gestelde vragen over ContactSkin haarwerken

Ik reageer snel allergisch, kan ik een ContactSkin eerst testen?
ContactSkin is dermatologisch getest. Niettemin bieden wij u de mogelijk om de ContactSkin te testen voor een speciale prijs. De prijs is dan inclusief aanpassing en model knippen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom is ContactSkin als eerste getest in Florida?
De Amerikaan is zeer kritisch en hecht veel waarde aan zijn uiterlijk. Het klimaat in Florida zorgt in de zomerperiode voor hoge temperaturen en een relatieve hoge vochtigheid, hoger dan doorgaans in Nederland en de ons omringende landen. Voor ContactSkin dus een perfecte manier om te testen hoe het haarwerk zich houdt onder deze moeilijke omstandigheden.

Hoe lang houdt de ContactSkin?
De periode is gemiddeld 4 tot 5 weken, temeer omdat uw natuurlijke haar ook gewoon doorgroeit. Om het haarwerk een geheel met uw eigen haar te laten vormen komt u na deze periode terug naar ons bedrijf waar wij het vervangen en voor u in model brengen.

Kan ik met een ContactSkin zwemmen?
Ja, zonder problemen. U kunt ook gewoon uw sport blijven beoefenen. Vocht heeft geen invloed op de hechting van het haarwerk, het blijft ten allen tijde perfect op zijn plaats zitten.

Kan ContactSkin ook plaatselijk gebruikt worden?
Ja, het haarwerk is onafhankelijk van haarlengte en/of de hoeveelheid van het haar. Het haarwerk kan, indien nodig, slechts op kale plekken worden aangebracht.