Aangesloten bij branche organisaties

HSBN – Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland

De Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland (HSBN) is per 26 augustus 2016 opgericht.
HSBN staat voor kwaliteit en is de vereniging voor de echte haarwerk specialist. Hier is een grote behoefte aan onder de haarwerk specialisten die gedreven worden door vakmanschap en zich daarmee willen onderscheiden.

De HSBN heeft gecombineerd met de SEMH veel parate kennis tot haar beschikking. HSBN zorgt er voor dat haarwerk specialisten, zorgverzekeraars en gebruikersorganisaties een aanspreekpunt hebben waar nagenoeg alle relevante expertise aanwezig is.


HSBN Klachtenprocedure


SEMH – Erkenningsregeling Medische Zorg

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelen zorg.

Alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteits­eisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteits­procedures, mogen onze erkenning voeren. Als zorgaanbieder met SEMH erkenning leveren wij de zorg of dát hulpmiddel dat aansluit op uw zorgvraag. U kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardig product en een correcte dienstverlening.


logo-de-geschillencommissie
Dit logo biedt u als consument de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.