Aangesloten bij de ANKO & HSBN

Wij zijn lid van de ANKO, de Koninklijke Nederlandse Kappersorganisatie

SecretHair is aangesloten bij de ANKO, de Koninklijke Nederlandse Kappersorganisatie. Deze organisatie is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De ANKO waarborgt de kwaliteit van haarwerk bedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde hoge mate van dienstverlening. Vertrouwen, begrip, discretie en kwaliteit staan daarbij voorop.

secrethair-haarwerken-anko-haarwerk-specialist-nieuw(2)  logo-de-geschillencommissie
Dit logo biedt u als consument de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.

Een ANKO-lid is keurmerkvoerder wanneer getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks word opnieuw getoetst of een ANKO-lid voldoet aan de eisen van dit reglement. De ANKO is keurmerkhouder en is getoetst door de Raad van Accreditatie.


De Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland (HSBN) is per 26 augustus 2016 opgericht.
HSBN staat voor kwaliteit en is de vereniging voor de echte haarwerk specialist. Hier is een grote behoefte aan onder de haarwerk specialisten die gedreven worden door vakmanschap en zich daarmee willen onderscheiden.

 

 

 

 

 

 

 

De HSBN heeft gecombineerd met de SEMH veel parate kennis tot haar beschikking. HSBN zorgt er voor dat haarwerk specialisten, zorgverzekeraars en gebruikersorganisaties een aanspreekpunt hebben waar nagenoeg alle relevante expertise aanwezig is.