Aangesloten bij de ANKO

SecretHair Haarwerk Specialist is aangesloten bij de ANKO, de Koninklijke Nederlandse Kappersorganisatie. Deze organisatie is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De ANKO waarborgt de kwaliteit van haarwerk bedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde hoge mate van dienstverlening. Vertrouwen, begrip, discretie en kwaliteit staan daarbij voorop.


Anko-Haarspecialist
Dit logo biedt u als consument de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.

logo-de-geschillencommissie

Een ANKO-lid is keurmerkvoerder wanneer getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks word opnieuw getoetst of een ANKO-lid voldoet aan de eisen van dit reglement. De ANKO is keurmerkhouder en is getoetst door de Raad van Accreditatie.

stichting-haar-300x300

De Nederlandse Haarstichting is een ANBI-geregistreerde en onafhankelijke goede doelen stichting zonder winstoogmerk. De Haarstichting is hét centrale medium voor alles met betrekking tot “haar”. De Haarstichting is momenteel zelfs de best bezochte goede doelen stichting van Nederland. SecretHair steunt de haarstichting bij haar activiteiten.